Spel är ett av de allra största områdena inom underhållning för många, både stora som små. Spel på casino är roligt och man kan få bra bonusar när man registrerar sig, till exempel med hardbonuskod.se Den här artikeln handlar dock om andra sorters spel; Mobilspel. Vilka är egentligen några av de bästa spelen till iPhone? App Store är fylld med miljontals spel, så en liten guide skadar ju inte.

Hitman Go (20 kr). Det här spelet ingår i en serie gamla spel, som är väldigt populär. Mobilenversionen är faktiskt riktigt bra, och annorlunda. Det är som ett brädspel, ett slags pusselspel i Hitman-tema, och det handlar om att lösa problem för att ta sig fram över spelplanen. Det har vackert gjorda spelplaner i diorama-stil.

Plague Inc (10 kr). Här handlar det inte om att bota människor från epidemier eller zombie-apokalypser, tvärtom. Här gäller det helt enkelt att försöka smitta så många som möjligt över hela jorden. Man kan använda sig av olika strategier för att smitta så många som möjligt, bland annat av flygtrafiken, men samtidigt måste man akta sig för vaccin och annat som kan stoppa din framfart.

Simon’s Cat Crunch Time (Gratis). Den omåttligt populära katten Simon’s cat finns nu som pusselspel. Här gäller det att utföra olika uppdrag, bland annat att mata katterna med olika slags godisbitar eller att slå ihjäl alla möss, på ett visst antal drag. Det är ett av de allra bästa, och allra största gratisspelen , med hela tusen smarta banor och olika tävlingar och dagliga uppdrag.

World of Goo (50 kr). Det här är ett av de mest hyllade spelen i App Store, någonsin. Man kan beskriva det som ett slags pusselspel, och uppgiften är att bygga broar med hjälp av små gulliga figurer. Grafiken är bra, det är vackert, och det blir väldigt komplicerat ju längre man kommer.

Super Mario Run (109 kr för hela spelet, gratis att ladda ner och testa). Rörmokarbröderna Mario och Luigi behöver inte någon närmare presentation, men det här är deras debut på iPhone. Man springer genom världar, knockar sköldpaddor och käkar svampar. Välgjort spel och underhållande, även om det kanske inte riktigt slår de bästa spelen i serien.

Plants vs Zombies 2 (Gratis). Zombierna är här och du har bara ett gäng växter att besegra dem med. Men inte vilka växter som helst, du har pea shooters, bonk choy och solrosor till din hjälp. Om man är ute efter ett långt tidsfördriv är det här verkligen helt rätt, med hundratals banor, free-play, player vs player och dagliga uppdrag.

Plants vs Zombies 2

Kategorier: spel

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × tre =