Det finns en många varianter av roulette, men bara en dödlig – rysk roulette. Det är när en eller flera personer turas om att skjuta med en laddad revolver mot sin egen tinning. Innan man skjuter så snurrar man revolvertrumman, så att man inte vet om skottet kommer att vara skarpt eller inte. Självklart finns det en massa roliga skämt om det här också, och vi tänkte dela med oss av ett par korta skämt och en längre historia!

– Fem av sex forskare säger att rysk roulette är helt säkert. Andra påstår att det är 100% säkert, eftersom de inte mottagit några klagomål från deltagarna.

– Har du hört talas om den indiska varianten av rysk roulette? Det är när man spelar flöjt för sex kobror, varav en är döv.

Hur man spelar roulette

De saker som liknar varandra i rysk roulette och vanlig roulette är kulan man snurrar, samt att det finns ett slumpmoment. Man spelar ofta med pengar som insats, men i rysk roulette kan man alltså även riskera livet. Roulette är ett av de mest populära casinospelen som finns, och det kan verka lite krångligt innan man vet hur man ska göra.  Om du vill spela är det viktigaste att först läsa på om grunderna i Roulette, så att du vet vilka val du kan göra och vilka strategier som verkar smarta. Det finns många historier om folk som dubblat sina pengar på sekunder, och spräckt banken på just roulette. Och självklart även historier som denna:

En utrikesambassadör har just fått sitt nya jobb på en ambassad i Nya Guinea, och hans första uppgift var att umgås en dag med en lokal diplomat. De spenderade dagen tillsammans och diskuterade vad som hade hänt i landet när ryssarna hade varit där. “Ryssarna byggde ett kraftverk, en motorväg och en flygplats. Plus att vi lärde oss att dricka vodka och spela rysk roulette.” Ambassadören rynkade pannan och sa: “Rysk roulette är inte ett särskilt trevligt spel”. Diplomaten log och sa: “Det är därför vi har utvecklat guineansk roulette! Om du vill ha goda relationer med vårt land, så måste du spela. Jag ska förklara”. Han ringde på en ringklocka och ett ögonblick senare kom det in sex stycket otroligt vackra, nakna kvinnor. “Du måste välja vilken av dessa kvinnor du ska spendera natten med”. -“Det låter ju toppen”, sa ambassadören, “men det verkar ju inte likna rysk roulette alls!” -“Åh jo, det är det”, sa diplomaten. “En av dessa kvinnor är kannibal!”

 

Kategorier: spel

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

femton − femton =